onsdag den 21. november 2012

En ommer................

Mine fingre er ved at blive bedre, jeg kan strkke igen, dog har jeg lidt problemer med min tommelfinger som jeg ikke rigtig kan bøje. Jeg skal være sygemeldt nogle dage endnu, fordi jeg har et arbejde hvor jeg spritter fingre 20-30 gange om dagen og huden på operationssårene er stadig meget tynd.

Nå men tilbage til ommeren.......
Jeg er begyndt på barselsgaven, en lille bluse med en ugle
men jeg kan ikke li´ at man kan se trådene igennem det hvid garn, så det et er en ommer..., så i stedet for, vil jeg brodere den på. Jeg håber, at scanningen viser rigtigt, at det bliver en pige, eller er det jo en ommer en gang til ;-)
Uglen har jeg tænkt skal bruges i mit næste sjal-projekt, men det skal lige blive helt færdigt i mit hovede....
Ønsker Jer alle derude en rigtig god dag :-)

torsdag den 15. november 2012

Fremskridt

Jeg har, i dag fået taget stingene ud, og jeg kan så småt begynde at strikke, det går langsomt og skal passe på at garnet ikke kommer til at "køre" i såret, det gør pænt ondt.
Men jeg har ikke ligget på den lade side, mens jeg har haft hånden bundet ind. Selvom det er venstre jeg skriver med, så kan jeg jo godt skrive på pc. Så det har jeg gjort. Jeg har fået lavet strikkeopskrift til mit vinter sjal, og fået de andre opskrifter oversat til engelsk og lag på Ravelry.
Så nu er der nye projekter i vente og en så må jeg vel heller se at komme i gang med en lille barselsgave, som er i vente til nytår....

torsdag den 1. november 2012

Sådan blev sjalet

Der var nu ikke megen gætterier, i forbindelse med mit forrige indlæg på hvad sjalet blev til, men sådan kom det til at se ud.

nu skal jeg så bare have lavet en opskrift og lagt på Ravelry. Det får jeg nok tid til, for i morgen skal jeg på grund af slidegigt opereres i 2 fingre, og skal derfor være sygemeldt i mindst 3 uger. (Da jeg har et arbejde som gør, at der ikke må være mulighed for smitte). Pyh jeg er bange fo,r at et bliver lange 3 uger, uden arbejde og ikke mindst uden strikketøj. Nå men jeg har gemt nogle blade og bøge,r jeg kan læse. Så kan jeg vel også lave strikkeopskriften på pc, det kan jeg vel med en hånd. Det værste ved det hele er, at det er venstre hånd, når jeg nu er venstrehåndet. Har I egentlig tænkt over, hvor meget man bruger sin "gode" hånd, eller hvad jeg nu skal kalde den, altså den du bruger mest.
Bare det at skulle børste tænder med den anden hånd, nå det må blive en udfordring :-)
Måske jeg alligevel kan finde ud af at strikke med en boksehandskeforbinding, vi får se.
På snarligt gensyn