torsdag den 1. november 2012

Sådan blev sjalet

Der var nu ikke megen gætterier, i forbindelse med mit forrige indlæg på hvad sjalet blev til, men sådan kom det til at se ud.

nu skal jeg så bare have lavet en opskrift og lagt på Ravelry. Det får jeg nok tid til, for i morgen skal jeg på grund af slidegigt opereres i 2 fingre, og skal derfor være sygemeldt i mindst 3 uger. (Da jeg har et arbejde som gør, at der ikke må være mulighed for smitte). Pyh jeg er bange fo,r at et bliver lange 3 uger, uden arbejde og ikke mindst uden strikketøj. Nå men jeg har gemt nogle blade og bøge,r jeg kan læse. Så kan jeg vel også lave strikkeopskriften på pc, det kan jeg vel med en hånd. Det værste ved det hele er, at det er venstre hånd, når jeg nu er venstrehåndet. Har I egentlig tænkt over, hvor meget man bruger sin "gode" hånd, eller hvad jeg nu skal kalde den, altså den du bruger mest.
Bare det at skulle børste tænder med den anden hånd, nå det må blive en udfordring :-)
Måske jeg alligevel kan finde ud af at strikke med en boksehandskeforbinding, vi får se.
På snarligt gensyn

4 kommentarer:

 1. Sikke et flot vintersjal Helle. Held og lykke med fingrene, det havde været nemmere at strikke hvis det var tæerne der skulle opereres :-).

  SvarSlet
 2. Sikke et smukt sjal... helt sæsonbetonet...
  ja, jeg er selv lige opr. i min hø.hånd - og det er ikke en let tilværelse i begyndelsen, når man ikke kan bruge hånden - eller ihvertfald med store begrænsninger... men det bliver jo bedre efterhånden...
  pøj pøj

  SvarSlet
 3. Det er da det sødeste vintersjal, jeg har set :-) Det ville være en oplagt julegave. (til næste år, altså) Så jeg glæder mig til du får lavet opskriften. Håber det kommer til at gå godt med dine strikkefingre.

  SvarSlet
 4. Hvor er det flot, sjalet.
  Jeg har selv prøvet at blive opereret i begge hænder med et par års mellemrum..... her sidste gang, da jeg fik den store forbuinding af, fandt jeg ud af at jeg kunne broderer og det var skønt bare at få et håndarbejde i hænderne.
  Så jeg fik 1/4 pude broderet og de sidste 3/4 dele bliver nok først til pensionist alderen :o)

  SvarSlet